torek, 28. september 2010

Majčka za.....


Temu bi lahko rekla usoda. Zadnjič sem slučajno na netu prebrala prispevek o Dobri vili iz Facebook-a in ugotovila, da sem s to vilo nekako "v žlahti". Seveda sem takoj preverila če je prava in potem sem zelo hitro ugotovila da se nismo videle kakšnih 20 let, kar pomeni, da je v mojem spominu ena punčka, ki obiskuje OŠ :)
No zaželela si je takole majčko in seveda jo je moja Tina z veseljem narisala....hm po mojem se oni dve sploh še nikoli nista videli??? Moram preverit ;)

nedelja, 26. september 2010

Božiček

Tale moja škatlica je res univerzalna.....včeraj rojstnodnevna torta danes Božiček. Pa pred časom pa sem že naredila tudi poročno torto. Skratka uporabna je za vse priložnosti in za vse namene.

Če bo tale dobri mož dobil dovolj "glasov" bo šel v masovno proizvodnjo za decemberska darila.
Edina sprememba bo glava. Za enkrat poštar še ni prinesel okroglih nestijev, tako da je pri temle prototipu uporabljena tako za brado kot obrazek enaka štanca.

sobota, 25. september 2010

Torta

No takole pa nastaja moja torta. Nisem pa se še odločila ali bo pisana ali bo vsako nadstropje v svoji barvi. Za enkrat imam preveč dela že s tem koliko kosov gre v posamezno nadstropje :) http://www.youtube.com/watch?v=1whbbp105WE

petek, 24. september 2010

Me2you

Flo me je s svojo objavo spomnila kako je moja Tinča leta 2008 začela pohod Me2you :) Začela je z enim končala pa s celo serijo. Pri tem je pa okužila Flo in še kakšno :). Nastajali so v vseh velikostih in iz raznih materialov. Tina je je držala DAS mase. Dodatki so pa iz filca, folije,papirja, stiroporja......
zimsko veselje:
ena poletna in ena zimska:
vse najboljše....:
Čestitke za doplomo:
vesel Božič :):
na zdravje:po piškotkih diši:
oh ta dež:


četrtek, 23. september 2010

Kar tako malo za dušo


Mami mi je včeraj sporočila, da se je v Supernovi na Rudniku odprla Prometej-eva trgovina. In seveda je bilo treba danes NUJNO na ogled. In ker jaz ne bi bila jaz, seveda ven nisem šla praznih rok. Če ne bom prav hitro nehala zdravit svoje "madam DePro" na tak način ne vem kam bom z vsem nakupljenim materialom ki se mi kopiči v mojem ateljeju :( .
Delam pa tako ali tako nič.
No ampak se mi pa cena ni zdela pretirana....9,01€

sobota, 18. september 2010

O ljubezni in o sreči

O ljubezni in o sreči



Križanke, petek 17.9.2010 ob 20.30. Vreme: katastrofalno!
Vzdušje: fantastično!! Fantje so spet dokazali da znajo nardit dober žur, kjer se zabava mlado in staro. Sem bila presenečena koliko mladine je bilo na koncertu in prav vsi so s fanti peli v eno grlo stare in nove komade.
Nam "malo starejšim" pa so na dan privreli kakšni spomini....taki in drugačni

Vsak od obiskovalcev pa je dobil še njihov novi studijski album, ki izide 20.9.2010


Skratka ne znajo samo naši južni sosedje naredit žura!!!! Svaka jim čast :)
http://www.popdesign.org/
B tebi pa NAJLEPŠA HVALA za karto...hm mogoče bi pa mogla rečt hvala Tone ??? ;)


ponedeljek, 13. september 2010

Knjižna kazala

Kolegica me je pred časom prosila za dve knjižni kazali (žal sta šla iz hiše brez fotkanja) in, ko jih je prevzela me je prosila, če še njej naredim kakšnega. No ker je moja gospa Ustvarjalna med obiskom madam De Pro pobegnila neznano kam, sem se na hitro znašla kar takole.....
Ideja je bila sicer, da jih še plastificiram, ampak sem pametna kakor sem danes v službi vzela premajhno folijo za plastificirat....no saj ne, da sem zaradi tega zastonj trogala domov tudi plastifikator :)
Hja kdor nima v glavi ima v petah so vačasih rekli starejši. Nova verzija pa pravi takole: Kdor nima v glavi ga bolijo noge :)....no v mojem primeru roke, ker sem zaston nosila domov vso ropotijo
No mogoče bom pa jutri v službi zadevo dokončala.....bom videla kako se bo odločila prejemnica. Meni osebno je bolj všeč tako kot je, je pa res da so plastificirani bolj trpežni.....

nedelja, 12. september 2010

Kar tako malo za dušo

Zadnje čase je pri meni spet redno na obisku "gospa Depra". In, ker se kar noče in noče spravit stran, ji včasih takole uidem na sprehod ob Ljubljanici. Seveda pa se pa doma vedno najde kakšna skorja ali dve starega kruha, tako da so vsaj race vesele ko pridem.
Tale bela račka "albinka" je edina na Ljublajnici, čeprav sem zadnjič dobila info da se obeta naraščaj. Bomo videli....
Boj za skorjo kruha je včasih hud :)
No mogoče bo naslednja objava manj depresivna in bolj ustvarjalna....kdo ve....