torek, 26. junij 2012

Končno.....

...mi je le uspelo dokončat tole voščilnico. Menda sem jo ustvarjala en mesec, če ne še dlje. Okno je bilo sicer narejeno tik-tak, ampak potem so se pa začele težave z izbiro "fasade"...beri osnove za voščilnico in pa seveda kakšne rože bom posadila v korito na okensko polico, da bodo celo leto lepe in cvetoče :)
No, ko bom imela svojo hiško na morju, bodo okna izgledala nekako takole......
 samo toliko v vednost....zavese sem pripeljala direktno iz New Yorka :)

ponedeljek, 25. junij 2012

Šparovček

Pri Tini v službi so rabili šparovček pa sem se lotila izdelave...no seveda bi se jo mogla Tina, ampak saj veste kako je to. Najlažje je rečt...mami a bi ti, ko to bolj obvladaš :)

No in nastal je Bentton šparovček. Pomagala sem si z Benettonovo papirnato vrečko, Twins color barvami in retro rožicami. Za piki na i pa še malo glitterja in to je to.
Seveda pa ne smemo pozabit na veliko pločevinko. V mojem primeru je bil pred tem notri breskov kompot :)
 


























sreda, 13. junij 2012

Poročni nabiralnik....

....no ali pa mogoče poročni hranilnik???
Ne vem kako naj poimenujem škatlo za kuverte, v katero bodo povabljenci dali poročno darilo - kuverto z denarjem....
Prijateljica me je prosila za pomoč, ker se v kratkem poroči njen brat. Z bodočo ženo sta se namreč odločila, da bodo povabljeni namesto raznih mikserjev, štedilnikov in ostalih daril raje prispevali kuvertice z everčki :)
No in nastala je tale škatlica, ki se barvno ujema z oblačili in naprsnimi šopki 
Slikici sta bolj tako-tako, sploh prva, ker enostavno nisem imela primernega ozadja :(

 pogled na režo za kuverte....upam da je dovolj velika :)


torek, 5. junij 2012

Pa še levčki

No žabicam sledijo pa še levčki. Prijateljica se je tako navdušila nad izdelovanjem žabic, da si je zaželela še levčke. Pa sva s skupnimi močmi malo posrfale po netu in našle še idejo za levčke......me zanima, če bova do konca tedna izdelovale še kaj.....recimo pikapolonice, slone, zajčke, medvedke :)

Tokrat sem poslikala samo sprednjo stran, ker je tale levček čisto prehitro zapustil moje domovanje, da bi ga lahko poslikala še iz druge strani.  Osnova škatlic je enaka kot pri žabicah, tako, da pravzaprav dodatne fotke niti niso potrebne ;)

sobota, 2. junij 2012

Žabice za žabice

Dobila sem prošnjo naj priskočim na pomoč s svojo idejo s škatlicami-žabicami. Lažje obljubiti, kot narediti bi lahko rekla. Ampak ker moja trma ne pozna meja mi je nekako uspelo....no prototipov raznih vrst in podvrst žab, vam ne bom kazala, ker so bile nekatere  take, da bi NUJNO rabile dieto :)
Seveda vse skupaj ni zraslo na mojem zelniku, ampak mi je pri tem pomagal striček Google!!!...jaz sem potem zadevo pač naredila glede na pripomočke in material ki sem ga imela doma.
No in kot vedno se je najbolj spet izkazal moj nakup nožka-škatlice.....saj veste tisti ki je že rezal snežake, pa sedežni red za Abraham-ovko in še in še. Ta nožek se je res že nekajkrat amortiziral ;)

Sprednja stran

Od strani

                                                                              Pa še zadnja stran.
Zavihek drži skupaj košček magnetnega traku.


In zakaj naslov žabice za žabice???? Zato, ker prijateljica dela v vrtcu in se njena skupinica otročkov imenuje ŽABICE :)
KVAK GOVORIL SEM!