nedelja, 22. november 2015

VSEGA PO MALO

Ker trenutno še čakamo da se tlak v "man cave" dobro posuši, so naše gradbena dela malo na OFF
No v prejšnji objavi vas je skrbelo da sem si jaz vzela en košček pralnice moškim pa prepustila celo sobo....ne ne drage moje to je samo moja taktika :)
Jaz imam v zgornjem nadstropju ogledano garderobno sobo....to je soba z velikim oknom in izhodom na zelo veeeelik balkon, ki se bi ga dalo s časom lepo zasteklit kar pomeni da si iz sobe nekje 2,5x2,5 m, izborim "podaljšek" ki meri cca 5 x 2,5m.
No za to se pa že splača par mesecev bit nebogljena siva miška, ki je srečna v kotičku pralnice hahahaha

Ker je bil ta vikend dež, sneg in mraz nisem imela prav nobene potrebe skakat po vrtu, zato sem se oborožila z fasciklom in mapicami A5, kartončki, magnetnimi pravikotniki (to imam ene stare ostanke magnetnih knjižnjih kazal), ter mojo zalogo nožkov.
V vsako PVC mapo se dala A5 velik karonček potem pa takole pospravila vsak nožek posebej. Seveda ne vem kje sem imela pamet, da sem mislila, da bodo 4 fascikli dovolj.....ampak ok sem pospravila kar večino nožkov, zdaj me čaka še preostanek (mojam najprej v nabavo fasciklov) potem pa moram nožke še lepo zložit po tematiki, ker sem zdaj samo zlagala kar mi je prišlo pod roke in imam zdaj po fasciklih "mešano na žaru"
Tako nekako izgleda vsaka stran - pri večini moram še na netu poiskat slikice da bom sploh vedela kaj nožek izreže :)
Da pa se moj dragi ne bi počutil nekoristnega, sva šla danes v Bauhaus, da si je izbral orodje, ki mu ga je malo bolj zgodaj prinesel Božiček. No seveda je tudi tukaj veliko igrala moja preračunljivost :)
Ker bom hotela, da so moja vrata v novem (zgornjem) ateljeju lepa bela jih bo treba pred barvanjem pobrusit, pa seveda na balkonu bi rada imela ploščice, ker zdaj je kar nekaj, zato bo rabil "fleksarco" da jih bo rezal, no vbodno žago bo pa tudi rabil, ker bom rabila kakšne izreze :)


Kot vidite sem z razlogom tako zagnana za "man cave" hahahahahaha

četrtek, 12. november 2015

USTVARJALNI KOTIČEK IN BRUŠENJE PALETE

Ne se ustrašit....nisem zbolela :)
Ampak imam ravno malo časa, pa malo novosti pa je najboljše, da jih hitro objavim ;)

Tale miza je bila namenjena za stran, pa sem jo malo oblepila s samolepilno tapeto in jo za silo postavila v pralnico. Hja nekje moram začet hrčkat, da bom do spomladi mojemu dragemu dokazala, da imam premalo prostora in da res NUJNO rabim tisto sobo, ki je zdaj garderobna :P
No tisti stoli na desni strani slike ki so v "tuš kabini" so tam samo začasno. Še vedno namreč čakamo, da pripeljejo v "man cave" beton, da se potem še tam položijo ploščice in, da bodo potem imeli moški svoj prostor za razne fuzbal tekme, smučarske skoke, moto GP, kartanje in ostalo kar pač paše v moško druženje ;)

No tole paleto mi je pa prijazno odstopil moj najljubši direktor in mi seveda dal tudi vse pripomočke, da sem jo pobrusila....med službenim časom seveda :)
Da me roka boli za umret ne bom pisala, ker mislim da vam je jasno da po dveh urah "peglanja" s tole igračko ni kar tako. Bo pa iz tega nastala klubska mizica kamor bodo moški odložili flašo pira in skodelico kave, med tem ko bodo gledali TV, ki ga je moj dragi tudi že nabavil.....o velikosti ne bom kometirala. Imam namreč občutek, da je z njo naredil pregradno steno.
Rezervirana je pa tudi že sedežna, tako da res komaj komaj čakam, da pripeljejo ta presneti beton.....obljubljen je za ju3 oz. za v soboto....močno upam da bo res.
No tako....kot vidite ne počivam. Zadnji vikend sem še malo trenirala štiharco in sekiro, saj sem se borila z enim bezgom, ki sem ga po vsej sili hotela spravit ven....no na koncu sem z moško pomočjo zmagala :)
Z vrtom sem upam da do pomadi končala tako da se bom počasi lahko posvetila mojemu ustvarjanju.
Seveda pa moram pametno ustvarjalni material razdelit med mestom in vasjo hahahaha.
Edino za sizzix ne vem kako bo....verjetno ga bom prenašala sem in tja

ps......no med vsem tem pa probam nekako taščo prepričat, da bi rabili večjo kuhinjo, samo še ne vem kako naj ji razložim da bi selila jedilni kot v dnevno sobo, tam kjer je pa jedilni kot bi pa jaz imela pult in kakšno omarico.s tem pa seveda odpade dnevna soba, ki je itak samo za okras in valjanje po kavču......no ja bom že nekaj natuhtala...če ne letos pa takoj po novem letu hihihi

nedelja, 1. november 2015

GROZNA SEM

Za moje javljanje imam 1001 opravičilo :) In kot je bilo v prejšnji objavi v komentarjih zapisano, da je novo leto bolj pogosto kot moje objave...ja ja se strinjam Mojca :)
Ustvarjalna muza se je nekako specializirala v adaptacijo prostorov, v mojem ateljeju so se pa naselili pajki ;)
ampak čisto mičkeno pa le migam...
tole so "buče" za moja dva nečaka....
 tole je moja ameriško-francoska naveza....
 tole pa je končno moj ponos.....pralnica
 fotka je mičkeno temna, ker mi je ponagajal fleš, ampak glavno se vidi.....slika žabice...saj veste ljubljančani so žabarji in naj se na vasi vidi da je prišla žabarka ;) no v bistvu je bila tam ena luknja od zračnika pa jo je bilo treba nekako zapret in v Tediju so imeli za 3€ tele lušne slikice
tole pa so "sadike" malin za katere me je prosila moja hči, da jih bo dala babici od fanta...upam, da bodo prezimile...o tem kako sem jih pa kopala ven pa ne bom, ker štiharca in mestna punca nekako ne gresta skup ;)

No čez teden sem v Ljubljani, ker imam blizu službo za vikende pa na vasi. Hja težka je ko sem mestna punčara seli na vas hahahaha