sreda, 10. marec 2010

Zorbing

No, da ne bo kdo pomislil da sem šla res na zorbing....."stlačijo" te v veliko žogo potem te pa spustijo po klancu navzdol. Kaj pa se z vami med tem dogaja pa menda ni treba posebej napisat. Ne, ne to absolutni ni zame......
Skratka s tem sem hotela vsaj malo opisat kaj se zadnje čase dogaja z mano in mojim življenjem. Da imam že pol svojega življenja več padcev kot vzponov, čivkajo že vrabci na strehi. Zadnje dni pa se mi življenje dobesedno kotali in sem malo na glavi malo na nogah, nekaj časa v zraku, spet isti trenutek na tleh.
Ko človek že misli da ga nič več ne more presenetit, ga preseneti prav tisto kar je najmanj pričakoval.
Načeloma nisem človek, k bi svoje težave delila s celim vesoljnim svetom, ampak s tole objavo sem se v bistvu hotela vsaj malo opravičit tistim, ki spremljate moj blog, saj bodo vsaj nekaj časa moje objave imele "tehnične motnje". Moja energija me je za nedoločen čas zapustila, moja kreativnost pa jo je strahopetno popihala verjetno skupaj z energijo. No za sabo sta pa po vsej verjetnosti zvlekli še voljo do česarkoli.
Tako sem trenutno popolnoma sama zaprta v tej žogi ki se nekontrolirano vali po klancu navzdol.
Na srečo imam peščico prijateljev, ki me čakajo tam nekje na koncu hriba in mi ne solijo pameti v smislu "saj smo ti rekli"....... 9.3.2010-dan, ki ga ne bom pozabila nikoli v življenju
Ob tej priliki se zahvaljujem Poldi za tole nagrado, na katero pa ne bom pisala odgovorov in jo tudi ne bom pošiljala naprej. Namenjena naj bo tistim, ki spremljate ali pa samo tu in tam pokukate na moj blog.


6 komentarjev:

 1. Nena, tačno je da nam nedostaješ...ali mi imamo strpljenja i čekamo tvoje nove radove....tu, na kraju brda....:-)))
  A do tada pogledaj ovo:
  http://creatissimo.blogspot.com/2010/03/smejte-se.html
  LP
  Phoenix

  OdgovoriIzbriši
 2. Ej, saj veš, da tale žoga potem, ko skače nekontrolirano levo in desno, pristane v cilju, ne? Naj bo klanec čim krajši!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čakamo, potrpežljivo in vztrajno, brezskrbi!

  Glavo pokonci punca.

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar