petek, 06. avgust 2010

Pa naj še kdo reče......

da je meni v službi hudo :)
No da ne bo kdo pomislil, da delam v kakšni kuhinji. Takole smo še dokončno proslavili moj rojstni dan. Današnji dan je bil namenjen nabavi hrane in pijače in pa seveda peki...malo na štedilniku malo na roštilju......
Tisto v ozadju ni reklama za kakšno trgovino ampak sem takole zaščitila steno, ker drugače bi imel moj direktor čisto preveč dela, da bi vse skupaj prepleskal, ob tem pa najbrž preklel vse bogove in nebogove, predvsem pa mene, ker mastne stene se ne da popravit kar tako.
No ampak kot je razvidno iz fotke smo pekli perutničke, čevape in pa ene hot klobasice, ki jih je bilo potrebno prej pokuhat. Da pa ne bi bilo hrane premalo, sem nabavila še en kos pečenih reber.
Kot se za naše podjetje spodobi, smo imeli prav poseben šank/mizo :) No tule sem pofotkala samo predpripravo, da se vam ne bodo preveč cedile sline.....po hrani in pijači ;)
Kasneje je bila na vrsti še torta, ampak takrat je bila naša delavnica že polna povabljencev in nisem več imela časa fotkat.
Hvala vsem navzočim-povabljenim, predvsem pa hvala mojemu direktorju, ki je dovolil, da vse to naredim tako kot sem!!!
Zdaj me čaka pa še piknik pri nas doma, kosilo z mojimi puncami in pa drink s B-jem, potem sem pa za letos menda končala s praznovanjem.
Pa naj še kdo reče da ni fino imeti rojstni dan poleti!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

3 komentarji:

  1. Vse najboljše in najlepše :-))
    Ja, res je fino če imaš RD poleti, vsaj kar se mene tiče, ker ga imava oba pozimi :-((

    OdgovoriIzbriši
  2. jah dobro si jih nafutrala :-) drugače pa saj veš DRŽ SE PUNCA IN VSE DOBRO!!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar