nedelja, 22. januar 2012

Naša Angela

No, če mislite, da je vaš otrok pri 12. letih naporen, ker prihaja v puberteto in pri 16. nemogoč, ker ga že meče puberteta in, če mislite da bo pri 18. letih vsega konec ste se ZELO zmotili.
Naša prestolonaslednica šteje 22. pomladi in, ko sem že mislila, da sva preživeli vse faze pubertete je domov prinesla tole Angelo (ok ona jo kliče Miša). Seveda sva pred tem imeli burne in žolčne debate (beri prepire), ampak na koncu sem ugotovila, da je za moje živce boljše, da popustim in se sprijaznim z novim družinskim članom.
Najprej smo seveda mislili, da bo končno pri hiši moški, ki mu bo ime Rudi, ampak na koncu se je izkazalo (ne me vprašat kako, ker nimam pojma), da je pri hiši še ena baba. No zdaj smo pri hiši tri......
Seveda sem zaradi lastne varnosti in miru zadnje dni naštudirala vse o (albino) ameriškem gožu in z grozo ugotovila, da zadeva zraste do 180cm (menda samice malo manj), da je to nočna kača in, da je pravi mojster v pobegih iz terarija, kar pomeni, da bom zelo kmalu na njega dala namontirat ključavnico.
Za enkrat je edina težava kako Angeli segret terarij na 30°C, čez nekaj dni pa jo bo treba prvič nahranit.....
No jaz sem za enkrat sodelovala pri vsem tem samo toliko, da sem v terarij nalepila termometer in da vsak dan zamenjam vodo. Seveda pa prej 1000x preverim kje je Angela, ker kakšnega rokovanja z njo ne mislim imet.....brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Na srečo je za enkrat še podobna malo večji glisti in je večino dneva (in noči upam) skrita pod lubjem (za spodnjo fotko smo ga umaknili, zgornja pa je nastala zvečer, ko je bila Angela malo bolj aktivna)
Skratka MOČNO UPAM, da bo naša madam kmalu ugotovila, da Angela nima primernih pogojev za življenje pri nama in, da jo bomo prodali, ali pa jo bo odnesla k fantu (on ima doma 8 piranh).....
Do takrat pa bo Tinina soba za vsak slučaj ZAPRTA, klučavnica na vratih pa zalepljena :)
Pa naj še kdo reče kako lepo je imet otroke.......v naslednjem življenju jih ne bom imela :(

11 komentarjev:

  1. Uh, pri nas so kačice vsaj samo na vrtu, pri tebi pa v sobi. Tale Angela bi tudi meni povzročala brrrrrrrrrrrrr težave. Želim ti, prijetno sobivanje in čim manj neposrednih srečanj..:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. :)))))))))) si me nasmejala s tisto o drugem življenju :))))))))

    Drugače pa so kačice čist OK, se boš že navadila in bosta na koncu tavelki prijateljici :)

    OdgovoriIzbriši
  3. He he he, tako je, ko si ljudje nakopljejo nenavadne ljubljenčke :)))) Jaz sem se na zadnjem sejmu malo spoprijateljila s kačami, čeprav ne toliko, da bi jo imela doma. Sploh kakšne strupene si ne morem zamisliti. Drugače pa bom kar tiho, saj najin zmaj ni kaj boljši od kače :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Vladuška sem imela ves čas v mislih tebe in tvojega "zmaja" :))))bog ne daj da si pa naša prestolonaslednica zaželi kakšne strupenjače. v tem primeru jo pa deložiram iz stanovanja!!
    Helena srečna bodi da jih imaš samo v vrtu...pa še tam so odveč
    Bojamoja ne vem če se bom navadila na tole našo Angelo....ampak kar se pa mojega drugega življenja tiče sem mislila pa čisto resno. ko si bom zaželela otrok bom šla po sosedove :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Aj aj, jaz se zaenkrat otepam hrčkov in morskih prašičkov, ker smo pri starosti 10, a to pomeni, da me kače še čakajo?

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za novo članico:) Čim manj pobegov vam želim:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Simona moja korajža nima nič kaj dosti s tole našo Angelo :)
    ja Maja tudi mi smo imeli hrče, prašičke, ribice, mucke.....tako da mogoče ne bi bilo neumno da se vsaj malo pripraviš na kačo :)
    Biljana močno upam da pobegov sploh ne bo. no za enkrat moram priznat je zelo plaha in je večino časa skrita pod hlodom

    OdgovoriIzbriši
  8. O moj bog. Da se meni kaj takega pripeti mislim, da ne preživim. Brrrrr.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar