sreda, 15. februar 2012

Težave Petršilčkove mame.....

.....ali kako se celo življenje učimo :)
Danes je po 15 dneh potepanja moj potepin le prispel iz USA. No ampak za spremembo ga je tokrat nestrpno čakala tudi moja Tina, saj si je preko moje zlate testrične Bebe naročila kopalke Victoria´s Secret in na srečo sva celo izbrali pravo številko ;)
No ampak kopalke zdaj niso važne :) Jaz sem dobila spet nožke in seveda sem mogla takoj preverit kako in kaj....rečeno storjeno. Ampak kako zdaj te jaslice dobit ven iz nožka, ker so bile dobesedno "zabite". No po kakšne pol ure tuhtanja in matranja, mi jih je le uspelo nekako na enem vogalčku zbezat z olfo. OK jaslice so čudovite, ampak hudir to ne bo šlo, ko bo treba naredit 10 ali 20 voščilnic......
Pa se jaz spravim za računalnik in malo potožim mojim dragim prijateljicam......Hali mi takoj odpiše, da je treba med papir in nožek dat folijo za plastificiranje, Damjana mi v hecu reče, da sredi februarja se pač ne reže jaslic :)))
Potem pa jaz le malo "pogooglam" in najdem filmček, ki lepo prikazuje, da se priložena podloga nalepi na nožek. Jaz butara sem jo pa nalepila na hrbtno stran nožka v veri, da je to zaradi debeline nožka ha ha ha ha
No moja pokojna stara mama bi rekla: Živemu človeku se vse zgodi, mrtvemu pa jama
Res so moji nožki vsi trije novoletni, ampak zdaj ko vem kako zadeva deluje grem lahko hitro naročit kakšne nove....recimo velikonočne ;)



Vladuška verjetno zdajle poka od smeha, če tole bere, saj ima takih nožkov kar nekaj in ve kako se jih uporablja :)))

9 komentarjev:

  1. Oj, takšna butara sem tudi jaz, še dobro da kaj napišeš. Podloga??? Zdaj vem.... težave, kako spraskat izsek pa so bile strahotne. Živemu človeku se pa res vse primeri, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem se nasmejala in tudi nekaj novega naučila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Volela bih da sam razumela, prevodilac zna još manje.
    Volela bih da umem ovo da radim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisi edina. Prvo peno sem celo vrgla stran, ker tega res ne potrebujem :)). Sedaj vem, kako se tej reči streže. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. oh punce hvala hvala za tele komentarje....zdaj vidim, da nisem edina tepka ki ni vedela kaj naj s to peno ha ha ha
    Nena3110:pogledaj ovaj film in sve če ti biti jasno :)
    http://www.youtube.com/watch?v=H1n6HZ4LgxI

    OdgovoriIzbriši
  6. hahahhaha, jaz sem tud na eno nalepila na kontra stran, pa ne gre dol :-( butalci kaj češ

    OdgovoriIzbriši
  7. Flo ziher gre dol samo mal se pomatrej. sem jaz tud iz tiste bunke ki sem jo iemla že več kot eno leto dol spravla tako da mal se potrudi pa bo šlo

    OdgovoriIzbriši
  8. He he he jaz pa pametno čakam, d ave vse sprobate, pol pa stopim v akcijo :-9 Super Nena, da vprašaš strica googla pa pol še nam poveš :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. ha ha Hali ti si imela to srečo da so tvoji nožki prišli k tebi kakšen dan kasneje, ko sem jaz že reševala in tudi rešila težave :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar