sobota, 31. marec 2012

It`s a boy

No tale mi je pa mogoče vzela kakšnik 8 minut :)
Sem jo malo sestavljala, pa je bilo nekaj več dela z rezanjem (nožek je iz prejšnje objave)
Kakor koli že, oba nožka sta ZELO ZELO uporabna, tako da zdaj samo še čakam na baby boom in začnem s proizvodnjo voščilnic :)
Če bom ju3 pri volji bom naredila nekaj barvnih kombinacij da bodo na zalogi, ko jih bom rabila.

torek, 27. marec 2012

It's a girl

No predno mi marec pobegne v april, se spodobi, da dodam še kakšno objavo.
Saj veste moja testrična Beba......moja zlata dušica in moj angel varuh na zemlji......poleg moje francoske tete seveda , da ne bo pomote.
Spet me je razveselila z enim potepinom, ki je do mene potoval od 5.marca do danes.....ok od 20. marca so si ga ogledovali na carini in na njihovo veliko veselje, jih Beba tudi tokrat ni razočarala, in dodala v njega kar nekaj spodnjih hlačk ha ha
No izmed vseh nožkov, ki sem jih dobila, se bom danes považila s tema dvema, ki sem jih uporabila pri izdelavi spodnje voščilnice.....
steklenička z dudo.....
copatki s "konfljo"

in pa moja, res v 5 min narejena voščilnica.....saj veste se je mudilo z objavo :)







nedelja, 4. marec 2012

Kuharska nedelja

Današnja nedelja je bila namenjena igračkanu z Micro vap-om.
Najprej sem na pari skuhala grah in bučke, ter vse skupaj potem zmiksala v kremno juho. Sledila pa je še sladica in sicer vaniljeva krema...no bolj strjenka ali puding.
Potrebujmo:
300ml mleka
3 cela jajca
90g sladkorja (tisti bolj sladkosnedi lahko uporabite kakšno žlico več)
1 vanili sladkor
čokolado, karamel kremo....
Mleko segrejemo da skoraj zavre. Med tem smešamo jajca, sladkor in vanilji sladkor. Mleko počasi med stalnim mešanjem dodajamo jajcem. Jaz sem v modelčke na dno naribala čokolado ker sem seveda pozabila kupit sladki greh :)
Jajčno kremo nalijemo v modelčke. Modelčke pokrijemo z folijo za živila in v MW kuhamo 11 min.



Ko se krema ohladi jo zvrnemo na krožnik, lahko pa jo pojemo kar iz lončka.

Jaz bi sicer tole kremo še polila s kakšnim vročim sadjem, ampak, ker imamo doma čoko odvisnico je ostalo kar samo pri čokoladi.

No zdaj, ko sem ugotovila da so višji lončki bolj uporabni moram jutri v nabavo. Za probo sem namreč kupila dva nizka in dva visoka. Original lončki ki pašejo k Micro vap-u žal niso všteti v ceno posode in jih je treba dokupiti posebej. Pa saj veste TW je že samo po sebi nekoliko drag, tako, da bom lončke kupila kar navadne plastične v enem od "mega" marketov