Vse skupaj bo seveda še lepo zapakirano, ampak ta objava še sledi
Praline:
250g praline paste
100 g stopljene mlečne čokolade
vse skupaj zmešamo in nalijemo v modelčke, ki jih čez noč damo v hladilnik da se masa lepo strdi
praline vzamemo iz kalupa in jih pomakamo v čokolado (belo, temno ali mlečno)
Postala si prava mojstrica. Lp
OdgovoriIzbrišiNjami, moja pikica pa bo v sredo dopolnila 2 leti.
OdgovoriIzbrišiStrelke so po streli, ne
lp Tamara
Pralinčki ti gredo čudovito od rok in verjamem, da so poleg odličnega videza tudi takšnega okusa.
OdgovoriIzbrišijaz imam same strelce okoli sebe tao da še dobro da sem jaz rak s trdim oklepom :)
OdgovoriIzbrišihi hi Janja bi mogla videt praline od moje tetke...ona je pa res mojstrica. jaz še malo zaostajam za njo
Meni te tvoje praline zgledajo popolno :-) Super mama!
OdgovoriIzbrišiNjami, njami, zelo slastno.
OdgovoriIzbrišikje se pa dobi praline pasta?
OdgovoriIzbrišiAnonimni jaz jo nabavljam v Parizu :(
OdgovoriIzbrišiHelena okus je veliko boljši kot izgled :)
ja ja Odpunca tudi moja otrokica ve da sem najboljša mama na svetu ;)
Vladuška jih moram sama pred sabo skrivat da kakšnega ne pohrustam ;)
Ooo, sva isto leto postali mami? Čestitke otrokici!
OdgovoriIzbriši