petek, 04. julij 2014

Potovanje od Pariza do NY in nazaj

No moje potovanje se bliza koncu. Zal se nisem javila prej in to iz dveh razlogov......ne morem preko tablice dodajat slik in pa v USA sem bila malo omejena z netom....teta pri kateri sem bivala nima neta, pri testricni Bebi ni bilo wifi, tako da sem obcasno posiljala domov sporocila od njene hcerke, kadar smo bili tam in pa iz McDonalds kamor pa tudi nismo pogosto hodile :-)
Skratka novic je polno, slik pa tudi in jih bom objavila, ko pridem domov. Trenutno se v Parizu spet "izobrazujem" v izdelovanju pralin, praline past in ostalih dobrot od katerih raste ritka :-)
V USA pa je bilo zanimivo in vsega po malem, najvec pa shoppinga v mojih dveh najljubsih trgovinah....Hollister in BBW, tako da imam zalogo oblacil za sport (saj ne da sem spornik po dusi-samo najraje sem v trenerki) in pa moja zaloga mil za roke, gelov za tusiranje in lotionov za telo je po mojem, za kaksne dve leti :-)
En dan smo seveda sle v NY city, ampak en dan je premalo za ogled mesta.....se en vzrok, da bom mogla se enkrat nazaj. So pa bile prigode z odhodom iz USA, ker se je tik pred vzletom pokvarilo letalo in smo cakali tri ure in pol na popravilo in pa seveda obcutek, da letis s "popravljenim" letalom je nekaj posebnega, sploh ce ves da mu je sla elektrika :-)
Ampak na koncu se je vse dobro izteklo, ceprav me pred prihodom na letalisce sistem ni zaznal da sem potnik za Pariz.
Skratka bilo je lepo, zanimivo predvsem pa naporno, tako da kaksne dve ali tri leta ne bom razmisljala o takem dopustu!

No ko se vrnem v Ljubljano pa sledijo slikice......tudi tiste iz gey parade, ki smo jo dozivele na dan ogleda NY :-)

7 komentarjev:

 1. Verjamem, da uživaš. Ti pa privoščim!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tole pa se sliši nadvse zabavno. Super za tole potovanje.

  OdgovoriIzbriši
 3. Polna dogodivščin ;) komaj čakam slike;) pozdravi teto in pojej še kakšno pralino zame ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Se že veselim slikc in zanimivih komentarjev :). Lepo bodi, Janja

  OdgovoriIzbriši
 5. Pozdravljena popotnica! :-) Vidim, da ti ni bilo dolgčas te dni. Na letalu je moralo pa biti zabavno! :-))) Čakam potopis in fotke.

  OdgovoriIzbriši
 6. Uživaj, potem pa podrobno poročaj :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar