nedelja, 10. januar 2016

JANUAR 2016

Najprej želim malo z zamudo ampak iz srca vsem skupaj eno Srečno in zdravo 2016 !!!

 Pri nas se še vedno dogajajo adaptacije.....počasi se zdaj selim gor da bom dobila svoj atelje, večjo kuhinjo in pa "novo" jedilnico.
Ampak danes vam pokažem končno preobrazbo "man cave", ki že pridno služi svojemu namenu......fantje uživajo v druženju in gledanju TV :)
naslov slikic bi sicer mogel bit  before - after ampak so se mi slikice pomešale tako da je zaporedje after-before ;)


Kakšnih posebnih zaobljub kot so....redno bom pisala blog, shujšala bom itd si nisem zadala, ker mislim, da vsaj do junija ne bom imela kaj dosti časa za vse.
Najbolj si zdaj želim uredit "atelje", ker trenutno imam svoj kotiček v pralnici.
Ker pa smo ugotovili, da imamo v shrambi Jerry-ja (beri miš) se bojim, da moji papirji, trakovi in ostalo niso varni, se bom mogla kar hitro preselit gor, saj razne pasti, vabe in ostali pripomočki za odganjanje glodalcev niso uspešni :(

2 komentarja:

  1. Všeč mi je tvoja voščilnica. Novoletnih zaobljub se tudi sama na veliko izogibam, ker bi se slabo počutila, če jih ne bi izpolnila. :-) Dobro si zrihtala moški brlog. :-) Jerry pa je očitno iz risanke, da se ne pusti ujeti. :-) Želim ti, da si čim prej urediš svoj atelje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se pravi, da imate pravega Jerry.ja, glede na to da se uspešno izmika vsem pastem. Odlično ste preuredili to jamo za moške in želim ti, da čimprej dobiš tudi svoj kotiček v višjem nadstropju. Vse dobro tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar