nedelja, 04. oktober 2009

Sobotno kosilo

Ker čez teden kuha Tina je običajno sobota tisti dan, ko sem na vrsti jaz. Ampak včerajšnja sobota je bila namenjena "novim eksperimentom", kar pa avtomatično pomeni da kuha Tina :)
Tina namreč zelo rada prizkuša nove recepte ali pa kakšne nenavadne kombinacije.
V trgovini sem našla tole osnovo za kitajsko kuhinjo in seveda je bilo treba zadevo takoj preizkusiti, saj obe obožujeva kitajsko hrano.
Na vrečki piše da potrebuješ samo 250g piščančjega ali puranjega mesa in pa 3/8 vode. Jaz sem izbrala purana.
Tina je lepo meso narezala in ga popražila, potem pa po navodilih naredila še osnovo (omako). Edino kar sva dodali po svoje je bil na "repo" nariban korenček in pa pest zmrznjenega graha.
No takole je pa zgledalo predno je šlo v najina želodčka :)
Moram priznat, da je bilo tako dobro kot v kitajski restavraciji in da bom to osnovo še kdaj kupila.


1 komentar:

  1. To smo tudi pri nas že sprobali in nam je bilo prav tako všeč .)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar