sreda, 10. februar 2010

10.februar....

Tele zime imam za letos dovolj!!! Na današnji dan pa še posebej...
Danes sem kidala že ob 6h predno sem šla v službo in, ker me je parking do popoldan celo počakal sem kidala še, ko sem prišla iz službe. Ampak, ker še kar veselo sneži mislim, da se čez kakšni dve uri kidanje ne bo nikjer več poznalo. Pri nas namreč nikoli ne plužijo, sosedje pa seveda najraje parkirajo tam kjer je skidano...pa ne z njihovim trudom :(
Ja tako je, če živiš v bloku....
Ker bo menda snežilo še do konca tedna, bom po vsej verjetnosti jutri in v petek do službe šla peš...pol ure rekreacije navsezgodaj menda niti ni tako slabo???
Ah, pa tako rada sem imela včasih 10.februar......
Vse najboljše B....424

8 komentarjev:

 1. Tudi jaz imam to zimo že čez vrh glave. Nisem zimski tip, čeprav sem po horoskopu ravano to!? Brrrr, komaj čakam poletje :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Več nas je, ki imamo poln kufer (ali več njih) tele tete zime. In snega. Nič nimam proti pešačenju do službe in nazaj, ampak ko pridem v takšnem vremenu do doma, vedno ugotovim, da je slabše pešačit kot se peljat. Cesta je kolikor toliko vozna, pločniki pa niso prehodni. No ja, lažem. So prehodni, ampak s precej truda.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja sam još jedna kojoj je zime pun kufer..
  Kod mene ne pada snijeg (Sarajevo)...ali se očekuje još večeras...Bljak...Kako se radujem proljeću....

  OdgovoriIzbriši
 4. To se desava svuda, sa susedima...
  A zima je i meni dosadila, nadam se da su joj ovo poslednji trzaji...
  Zelim da berem ljubicice!

  OdgovoriIzbriši
 5. :))) vsaj še dva dneva sneženja bo to zimo ...

  Ampak upanje ostaja :)

  OdgovoriIzbriši
 6. jaz sem tud letos v klubu "SOVRAŽIM BELO GOVNO"
  Čakam na pomlad in na regrat v solat :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Res, ampak čist res ga je že too much. Kup kamor kidamo sneg je že tako visok, da bi rabila lojtro, da bi lahko še gor metala. Potem pa še cestarji poskrbijo, da nimam premal musklfibra. Sej vem, tud oni ga nimajo kam dajat- ampak lih na naše dvorišče!!! In to vsak dan 3x na dan!!! Sonce, hočmo sonce, hočmo sonce!!

  OdgovoriIzbriši
 8. uf ste me s komentarji kar malo potolažile, ker sem se že en mičkeno bala da sem zrela za na kakšen "zaprt oddelek" :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar