Že dober teden si z mojo teto(saj veste tisto najljubšo iz Pariza) dopisujeva na temo brioš. Ona si je namreč kupila kruhomat in zdaj veselo peče brioše. Jaz sem si sicer moko kupila že dobrih 14 dni nazaj, ampak vedno je bilo kaj, da nisem prišla do tega da bi spekla svoj brioš. Enkrat nisem imela kvasa, drugič je bila doma samo margarina, tretjič je bila prepozna ura itd....
Danes sem se končno odločila, da je čas za slovenski brioš :)
Po navodilih sem zmešala moko, kvas, maslo, jajce in vodo.
Takole je začel svojo pot moj slovenski brioš.....
in potem je vzhajal.......
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
mmmmm ....tvoj slovenski brioš izgleda odlično.
OdgovoriIzbrišivjerujem da je jako ukusan...mmmm
Uh tale tvoj brioš pa izgleda strašno dober.
OdgovoriIzbrišiVideti je zelo slastno :-)!
OdgovoriIzbrišiZanimivo, Italijani rečejo temu pandoro - zlati kruh.
OdgovoriIzbrišiNjamsi, zelo lepo izgleda!
OdgovoriIzbrišino samo sporočam da brioša ni več :)
OdgovoriIzbrišiUf, je kar iz ekrana zadišalo :))))
OdgovoriIzbrišiBi ga en kos zdajle.
ja če prideš do mene ni problem...bom spekla še enega :)
OdgovoriIzbriši