Obljuba dela dolg. Da ne boste predolgo čakale sem kljub utrujenosti in slabi svetlobi naredila fotke.
Naj vam povem, da makroni le niso tak tabu kot govorijo.....hm ali pa sem jaz imela dobro mentorico in začetno srečo ;)
Skratka "tečaj" je bil dolg in naporen, ampak seveda obeh stvari nobena ne bo delala istočasno, tako, da brez strahu. Je pa še ena resnica...danes sem delala skoraj izključno iz francoskih sestavin. Slovenski so bili samo beljaki in mleti sladkor :)
Praline pa so tele tiste bolj enostavne, ki jih ročno oblivaš s čokolado. Ampak zdaj, ko poznam sistem, bom lahko delala tudi tiste v modelčku.
Se mi že sline nabirajo v ustih :-) Vrhunsko zgledajo te tvoje dobrote. Mislim, da si naravni talent in boš z levo roko pričarala vse to tudi sama :-)
OdgovoriIzbrišiTole je pa njami, njami. Bravo pekarica.
OdgovoriIzbrišiBravo, vse ti je krasno uspelo.
OdgovoriIzbrišičudovito izgledajo,lp
OdgovoriIzbrišiEj, tole pa lepo zgleda, pa dobro je tudi (se že od daleč vidi). Še okrasne škatlice pa je bonbonjera - boljša kot v trgovini. Bravo.
OdgovoriIzbrišiOjoj, tole bi bilo pa dobro pokusiti. Izgleda odlično in slastno in glede na to, da si sedaj oborožena s kalupi in protvani, ni vrag, da nam ne bi pokazala še "nadaljevanko"...:):)
OdgovoriIzbrišizakaj so pa take čudne barve?? Moji podpladi ko bodo ratal makroni bodo pisano pisani, zato pa čakam tvoja navodila in inštrukcije
OdgovoriIzbrišiPopolni so in res si bila pridna, če si si zaslužila take fajne stavri!
OdgovoriIzbrišimašinca tako me hvalite da mi bo perje začel odganjat ha ha
OdgovoriIzbrišiob priliki napišem še "navodila step by step za telebane" :), ker tisti po knjigah so res malo čudni za razumet
O superca,
OdgovoriIzbrišipredvidevam, da so šli za med
in praline,...
njami
lp Tamara
Vauuu kako so krasni. Bravo! Lp
OdgovoriIzbrišiSlastno nadaljevanje. Pridna učenka. So bili dobri?
OdgovoriIzbrišiČudoviti so. Kam pa si šla na tečaj?
OdgovoriIzbriši"tečaj" je bil zelo privat in zelo družinski z mojo pariško teto
OdgovoriIzbriši