sreda, 28. maj 2014

Poroka, Abraham in sladice

Zadnje čase srečujem sama sebe, vikendi pa mimo mene letijo, da jih niti za rep ne morem zagrabit. Ne vem kje mi uspe tam nekje med vsem tem hodit v službo, pospravljat doma vmes sem pa celo nekaj ustvarjala.....

V nedeljo imamo Abrahamovko in, ker bo dobila denar sem naredila tole kuvertico. Je bila res na hitro skup dana, in mogoče malo premalo okrancljana, ampak zdaj je kar je.....

Hja, poroka in poročna vabila .....no to je za enkrat osnutek ampak mislim, da bo pri tem ostalo, edino mogoče bom odtise embosirala z prahci da bo malo "reliefa"....čigava poroka...hm mogoče moja ;)

In za konec še sladica.....za poroko, za abrahama, za rojstni dan ali pa kar tako.....bila je dobra in zelo pohvaljena čeprav je bila zelo enostavna.....sadje, čoko puding, vaniljeva krema in to je to. Pa seveda "posajene" marjetke - sladica ki vedno zažge pa naj bodo notri zvončki, marjetke ali listki petršilja ;)


Tako zdaj grem pa malo preračunavat koliko sestavin za sladice rabim za 50 ljudi, pa če računam da ne bo vsak pojedel samo ene :)

7 komentarjev:

  1. Super kuvertica, lepo vabilo in slastno cvetoč konec posta
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse je lepo ampak morem priznat da trenutno zmaga pri meni sladica ;)
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  3. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nena, meni se tudi zdi, da čas teče hitreje kot je pred leti, da so ure krajše. Krasna vabila in sladica - če so za tvojo poroko, čestitke in veliko sreče!

    OdgovoriIzbriši
  5. Očitno se ti dogaja 100 na uro in da si čisto v porokah ter veselih slavjih. Dobro ti gre od rok in kar nadaljuj....:):)

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj te potolažim: tudi jaz sem na tej ladji, kjer čas vse preveč beži...
    Kuvertica se mi sploh ne zdi premalo okrancljana. zelo lepa je. Tudi vabila so zelo lepa, pa za kogarkoli bodo :-) Motiv je zelo simpatičen. S tole sladico pa se spogledujem že dalj časa. Vrhunsko zgleda in verjamem, da zažge :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. H ehe he njam njam jaz bi eno spodnjo sladico prosim :-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar