nedelja, 9. november 2014

Praznične muce

Včasih je fino, da imaš ob sebi še nekoga, ki ima kakšen pameten predlog :)
Včeraj, ko sem se poigravala s tem muckastim nožkom, je moja boljša polovica predlagala črno mačko.....najprej sem ga pogledala izpod čela češ, haloooo delam praznične voščilnice ne sožalnice.
Potem pa najdem eno lansko voščilnico, ki nam jo je v službo poslal poslovni partner - saj veste "sem Nena in sem hrčkoholik" in temu primerno vse spravljam za hude čase. Vmes se spomnim da imam že par mesecev zapakiran nožek Cottage Cutz - božičkova kapa in pa od Memory box - kravata in metuljček. Seveda pa kot pravi hrček imam tudi en kup cofkov vseh barv in velikosti.....
In ko sem malo premetala okno sem in tja pa staro voščilnico in ostale dodatke sem ugotovila, da so moški včasih celo koristni ;)
Tako je muc dobil na glavo kapo, muca pa metuljčka okoli vratu in glede na motiv uporabljene "odpadne voščilnice" izgleda, kot da iz toplega doma gledata v mrzlo teto zimo - za razliko od muck iz prejšnje objave kjer revici od zunaj gledata v toplo hišo
Kje pa piše da morajo biti praznične voščilnice resne...moje bodo verjetno letos malo bolj hudomušne....sploh če bom poslušala moški del družine ;)
zdaj moram samo še poiskat kakšne pametne "odpadke" in pa malo pokukat na net

Joj saj ne morem vrjet....to je že moja tretja objava v tem mesecu ;)

10 komentarjev:

  1. Bravo za tole prikupno in malce hudomušno voščilnico. :-) Zelo mi je všeč. Res lepo, da si poskrbela, da je mucama toplo. :-)) Pa vse čestitke tvojemu svetovalcu. Zgleda, da jih premalo poslušamo, khm.... :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja včasih moški res izusti akšno pametno, ampak cel dan že poslušam...a ne kako sem ti dobro svetoval :))))
      madonca jaz sem pa pozabila cel popoldan njemu čivkat - a ne kako sem dobro kosilo skuhala in lepo pospravila stanovanje ;)

      Izbriši
  2. Ma super je vse na njej, kako si okrasila mucka, kakšno ozadje si naredila za zunanjo pokrajino, všeč mi je tudi, da si izrezu okna naredila še relief in na en del okno namedeni sneg. Krasna je! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ojej, pa je res povsod glih to življenje...večna tema ...moški so včasih res pametni kot barvni radio, potem jim je treba pa še spomenik postavit.
    Voščilnica je pa top. Ozadje je fenomenalno, mačka pa tako simpatična s to kapico, da so še meni te žvali postale všeč. mej se . čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno si kombinirala različne šablone in naredila zelo lepo voščilnico. Črna barva je prava izbira :) Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Všečkam hudomušnost in ja, občasno imajo tudi moški prav :). Defenitivno je voščilnica zmagovalna!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vesela in hudomušna je. Kapica in metuljček pa mucki data pikico na i.

    OdgovoriIzbriši
  7. hihi, ti dve muci sta svetovni!!! nasmeh imam od enega ušesa do drugega od navdušenja!!! krasna voščilnica!!!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar