sobota, 17. januar 2015

Grozna sem.....

Smo že na polovici januarja jaz pa še kar spim z objavami in ustvarjanjem.
No kot olajševalno okoliščino bom navedla začetek leta, inventure, bilance, plače itd ;)
Ampak vseeno naj bo danes ena kratka objava. Tale moj paket je šel iz USA na pot 16.12., na pošti so ga registrirali 18.12., nato je šel kar 2x na letalo in sicer 19.12, potem pa še 20.12....hecno a ne :)
Nato pa se je za njim izgubila vsa sled, dokler ga niso 5.1. pofočkali v Švici in 8.1. sem ga končno dobila revčka v roke.
Kot vidite je sploh sreča, da sem ga dobila, ker takole zdelanega pa mislim, da še ni bilo od kar nakupujem v USA.
Ampak ok, konec dober vse dobro in Božiček je z malo zamude le dostavil vsa darila :)
Revček je izgledal takole.....
 ....in takole
 v njem pa je bilo poleg drugih stvari tudi tole ;) Seveda žajfice BBW so bile "obvezna oprema" letošnjih daril, pa seveda obvezno Victoria`s Secret spodnje perilo in kozmetika itd
No upam, da kmalu sledi nova objava, saj imam naročeno eno posebno voščilnico, samo še ne vem kako bom ta projekt izpeljala

8 komentarjev:

  1. Ajoj ta revček je na potovanju doživel kar nekaj težkih trenutkov. A kot pravijo ... konec dober, vse dobro :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Težko je življenje paketov.... Tvoj je šel skozi vse mučilne sisteme tega sveta. :-)) Še sreča, da je bila notranjost nepoškodovana. Jaz sem novembra lani poslala otrokoma v London domače dobrote, pa so paket tako "maltretirali", da je počila vrečka od kave. Ni potrebno imeti preveč bujne fantazije, da si predstavljaš, kako je to zgledalo....

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf... tvoj paketek zgleda, kakor da je preživel Soško fronto, ma važno da je vsebina OK in da je božiček lahko opravil svoje delo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, res si grozna, dobro jutro, ne zgovarjaj se na inventuro, bilance in ne vem kaj še vse, samo da ti ne bi bilo treba nič naredit. Alo spravi se za mizo, pa kakšno voščilnico skup spravi:)) Še malo pa bo spet novo leto.
    Tale paket je pa res preživel obe svetovni vojni ampak preživel pa je, to pa je tudi najbolj pomembno. A si pustila amerikancem še kakšno žajfico ali si vse pobrala?????čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Hihihi, kot bi ga slon vsaj 3x prehodil. Na koncu je pomembno, da je preživel z vso vsebino, tako kot mora biti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Je pa res zdelan. Jaz ne razumem, kaj delajo z nekaterimi paketi :( Sreča, da si vse skupaj dobila.

    OdgovoriIzbriši
  7. ja punce res sem presenečena da je bilo vse celo sploh žajfice.ker revček je bil res zdelan in res ne vem kaj na potah delajo s temi paketi-no mogoče nito nočem vedet ;) hahaha Mojca si me nasmejala. res mi vsak izgovor pride prav. in o ja ja sem pustila nekaj žajfica amerikancem...zaenkrat. no pred dnevi sem naročila novo zalogo tako da bom kmalu spet VAŽNA ker bom dišala ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Bog ve, kakšno zgodbo bi ti povedal, če bi govoril. Kar hudo pot je moral prestati. Je pa super, da je prišla vsebina. Čeprav pozno.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar