četrtek, 19. februar 2015

21.februar - ribi

V soboto praznuje moj najljubši direktor, zato je bilo seveda nujno treba naredit voščilnico.
No ampak brez Flo seveda spet ne bi šlo.
Sestava tele škatlice mi ne gre in ne gre, tako, da sem se lepo z vsem narezanim odpravila k njej.
V glavi sem imela, glede na to da sami varimo v pisarni pivo, na voščilnico paše vrček piva, ker je kot vsak moški v krizi srednjih let usekan na šprtne avtomobile mu pripada za abrahama en Porche (ok na sliki je pač VW s Porche znakom) in, ker obožuje morje so tukaj še japanke, peščeni grad in seveda kanglica ter lopaka, ki pa imata še eno simboliko.....pri nas je včasih tako, da ne vem če ne bi vsakemu od fantov kupila kanglico in lopatko in jih poslala v peskovnik :) A ja pa seveda kompas, na sprednjem "kraku" ima tudi svoj pomen......saj veste moški se včasih v vsem tem tempu življenja malo "izgubijo" ;)
Flo pa je potem dodala v ozadnju še steklenice, saj je pivo najprej ustekleničeno in šele potem v vrčku, ter pisane balone, da bo abraham bolj vesel.
Takole je vse skupaj na koncu izpadlo......
 ...pa še od blizu.....
Zdaj pa samo upam da ne bo pred soboto surfal po netu in našel tele objave ;)

7 komentarjev:

  1. Super sta sestavili tole škatlico za tvojega najljubšega direktorja. Po mojem bo veliko smeha, ko mu boš razlagala vsak simbol posebej. :-))
    Če boš kdaj kupovala kanglice in lopatke, se ti pridružim, da dobiva večji rabat. Moji fantje v službi so tudi velikokrat samo še za v peskovnik...

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno
    spet bo navdušen nad presenečenjem
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. lepo...
    jaz sem se tudi zadnič spravila delat eno škatlico, no je kar škatla sem pa malenkost kiksnla pri pokrovu, ker imam novo ravnilo in je malo drugače označeno....
    sedaj pa čaka še dajo okrasim.....

    OdgovoriIzbriši
  4. Najljubši direktor - to se pa tako dobro sliši. Škatlica je več kot zanimiva in polna različnih motivov. Po moje bo silno vesel, jaz bi že bila...:)

    OdgovoriIzbriši
  5. V slogi je moč ;) čudovit duo sta ;) vse najboljše za najboljšega direktorja ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imaš res srečo, da obstaja najboljši direktor - po navadi nimamo te sreče. Super škatlica polna drobnih detajlov, ki naredijo voščilnico zelo unikatno posebno, hkrati pa vse skupaj povežeko v dobro zgodbo - všečkam :)!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooooo kako si se potrudila. Zelo, zelo lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar