petek, 27. februar 2015

Bday card for Matej

No zdaj ko vem da je voščilnice že prispela na cilj, jo lahko pokažem še tukaj.
Tako kot praline je bila tudi tale voščilnica namenjena v Dubai in to slavljencu, ki je kot ste opazili dopolnil okroglo......oh kje je že moja :)
No letnica je še davno mimo okrogla sem pa ostala hahahaha

Seveda je spet simbolika igrala veliko vlogo......znamenitost Dubai-ja, pa seveda kamele in palme, pa peščene plaže in japanke in kar najbolj paše v tej vročini...ja pivo a ne :)
VSE NAJBOLJŠE MATEJ!!!

Zdaj pa mislim da je počasi čas, da se spravim v red in začnem redno objavljat na blogu, kar pomeni tudi redno ustvarjat, tako v kuhinji kot v ateljeju....pika amen bi rekla naša Beba iz jumerike ;)

8 komentarjev:

  1. Krasen kolaž je nastal iz vseh teh simbolov. Moja zadnja okrogla je dobri dve leti nazaj, ampak je že skoraj tako visoka, kot Burj Al Arab na slikici. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa voščilnica in zelo dobro si vse simbole skombinirala.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha ha ha...tole je za Sonjo. Če to drži, bom jaz čez leto in pol toliko stara-visoka...:)) Dokazano je, da najboljš babe so okol 50 in se čisto strinjam, tako da Sonja...me smo v tej kategoriji.
    Zdaj pa tvoj kolaž, ki je res čudovit. Občudujem vse, ki se lotite moških voščilnic.
    S tistim na koncu se pa strinjam...skuliraj se in vsaj na tri dni kakšno objavo, pa naj bo to papirnata ali pa pocukrana. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Če na voščilu združiš vse potrebne elemente, bo prejemnik gotovo vesel. Tebi je zagotovo uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Z lepo voščilnico si presenetila slavljenca. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Super voščilnica, s Sonjo in Mojco pa se še kako strinjam. Mi smo v letih med najboljšimi obletnicami. Visopkimi? Neeeeeee! Najboljšimi!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja no... okroglih se nekako vsi otepamo, ma tudi to mora biti. Supe si skombinirala vse značilnosti, znamenitosti in naredila zanimiv kolaž za okroglo in to še moško obletnico povrhu :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar