sobota, 23. maj 2015

17.maj - bik

V nedeljo je praznoval nekdo, ki ima poleg moje Tine in mojega direktorja pri meni posebno mesto.......... en bik :)
Moja boljša polovica je bik po horoskopu in tudi sicer je malo "bikast", ker če ne bi bil tako trmast  bi mi že ušel ;) Sicer sem jaz po horoskopu rakec, ampak včasih sem tako naporna, da se čudim, da moji domači sploh še vztrajajo z mano :)
Ker za moje drage vedno delam nekaj posebnega, je tudi za njega nastala tale tortica oz. kos tortice, ki predstavlja voščilnico.

Takole se je začelo......

.....in takole končalo
Seveda pa ideja ni zrasla na mojem zelniku, ampak sem šla rabutat k Flo :)

7 komentarjev:

 1. Ojej, zdaj bom izpadla čist "blont" (hudiča, je katera sploh prava tortica ali si nas fino "na....piiiiip.....ila".Bolj ko jih gledam, manj mi je jasno (ja ja, prelahka je, da bi bila na listkih, se pravi, da je iz papirja...ali pa ne??? Bog si ga vedi. Ženska, danes si res cuprala. čao

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahaha Mojca ni prava in ni iz papirja....nobena. No v bistvu je to ena in ista :-)

   Izbriši
 2. Kaj je to? Spužva? Karkoli je, zgleda svetovno. Za boljšo polovico samo najboljše. :-)) Flo ti bo pa začela računati, če boš tako vztrajno rabutala pri njej. .-)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako lep kos torte. Upam, da ni zagrizel vanj :). Le kje si staknila to peno, ki je videti res kot čokoladni kos torte. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Fantastično -res spraviš ljudi v dilemo ali je prava ali ne :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Svetovno, lepo si nas... da zdajle razmišljamo kako si to uspela narediti in iz kakšnega materiala? Tudi jaz se nagibam k kakšni spužvi :))) Suepr zgleda.

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar