četrtek, 12. november 2015

USTVARJALNI KOTIČEK IN BRUŠENJE PALETE

Ne se ustrašit....nisem zbolela :)
Ampak imam ravno malo časa, pa malo novosti pa je najboljše, da jih hitro objavim ;)

Tale miza je bila namenjena za stran, pa sem jo malo oblepila s samolepilno tapeto in jo za silo postavila v pralnico. Hja nekje moram začet hrčkat, da bom do spomladi mojemu dragemu dokazala, da imam premalo prostora in da res NUJNO rabim tisto sobo, ki je zdaj garderobna :P
No tisti stoli na desni strani slike ki so v "tuš kabini" so tam samo začasno. Še vedno namreč čakamo, da pripeljejo v "man cave" beton, da se potem še tam položijo ploščice in, da bodo potem imeli moški svoj prostor za razne fuzbal tekme, smučarske skoke, moto GP, kartanje in ostalo kar pač paše v moško druženje ;)

No tole paleto mi je pa prijazno odstopil moj najljubši direktor in mi seveda dal tudi vse pripomočke, da sem jo pobrusila....med službenim časom seveda :)
Da me roka boli za umret ne bom pisala, ker mislim da vam je jasno da po dveh urah "peglanja" s tole igračko ni kar tako. Bo pa iz tega nastala klubska mizica kamor bodo moški odložili flašo pira in skodelico kave, med tem ko bodo gledali TV, ki ga je moj dragi tudi že nabavil.....o velikosti ne bom kometirala. Imam namreč občutek, da je z njo naredil pregradno steno.
Rezervirana je pa tudi že sedežna, tako da res komaj komaj čakam, da pripeljejo ta presneti beton.....obljubljen je za ju3 oz. za v soboto....močno upam da bo res.
No tako....kot vidite ne počivam. Zadnji vikend sem še malo trenirala štiharco in sekiro, saj sem se borila z enim bezgom, ki sem ga po vsej sili hotela spravit ven....no na koncu sem z moško pomočjo zmagala :)
Z vrtom sem upam da do pomadi končala tako da se bom počasi lahko posvetila mojemu ustvarjanju.
Seveda pa moram pametno ustvarjalni material razdelit med mestom in vasjo hahahaha.
Edino za sizzix ne vem kako bo....verjetno ga bom prenašala sem in tja

ps......no med vsem tem pa probam nekako taščo prepričat, da bi rabili večjo kuhinjo, samo še ne vem kako naj ji razložim da bi selila jedilni kot v dnevno sobo, tam kjer je pa jedilni kot bi pa jaz imela pult in kakšno omarico.s tem pa seveda odpade dnevna soba, ki je itak samo za okras in valjanje po kavču......no ja bom že nekaj natuhtala...če ne letos pa takoj po novem letu hihihi

6 komentarjev:

 1. Vsa vesela začnem brati o ustvarjalnem kotičku,....potem pa šok....hudimana , ta ženska dela ustvarjalni kotiček za dedce...pa si res mal zbolela...a si ne bi ti naredila ta kotiček zase....saj menda obstaja v hiši kakšna špajza, pa tja preseli cvetove moških......tale dogovor s taščo pa še mene zanima...mislim, da se boš z njo prej zmenila, kot pa da ti možakarji prepustijo svoj kotek. Srečno ti želim....o, pa še koliko sreče boš rabila!!!!! čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Ampak si se res čisto preveč moškemu kotičku posvetila, pa še prepričevanje tašče te čaka. Res veliko sreče. Si bi pa zaslužila tudi sama čisto svoj OGROMEN ustvarjalni kotiček, moški bi se že nekako znašli, kot se znajo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Moško bodo dobili vse, ti pa nič, no skoraj nič. :( Je pa res dvoje in sicer: imela boš mir pred dedi in drugo, če ti bo vroče pri ustvarjanju greš lahko takoj pod tuš :) Vsak kotiček za ustvarjanje je super, ni važno kam je postavljen. Glede pogovora oz. prepričevanja tašče pa veliko veliko sreče in dobrih pogajalskih sposobnosti :)

  OdgovoriIzbriši
 4. No ta je pa lepa ..... me prav zanima kdo bo na koncu imel ta prostor :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. To bo še veselo pri vas! :-) Predlagam, da fante preseliš v pralnico s klubsko mizico in televizijo, drugega pa itak ne potrebujejo. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Nastajanje ustvarjalnega kotička,....kako razburljivo
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar