sreda, 21. julij 2010

21.julij


Na današnji dan je pred xy leti prišla na svet tale punca :)
Da bo imela dolg jezik je bilo jasno že takoj, navihanost(beri nagajivost) in dobro voljo je razvila malo kasneje. Da pa bo obvladala javno nastopanje je bilo razvidno iz nastopa pri dedku mrazu(to zato da je dobila darilo) in kasneje v radijskem zborčku pri Janezu Kuharju.
No če še niste ugotovili, naj vam povem da govorimo o meni ;)

Danes me je čez ves dan spremljala glasba. Za dobro jutro me je zbudila tale pesem , ki je v meni spet prebudila spomine ki se jih trudim zapret v skrinjico in pospravit na podstrešje. Hm verjetno mi to ne uspeva, ker v bloku nimamo podstrehe :)
No ko sem se nekako le zbudila iz sanjarjenje in se končno spravila v službo me je v avtu pričakal tale komad. No pa sem spet padla v spomine . No ja očitno so nam v življenju določeni dogodki in ljudje tako ali drugače namenjeni, pa če nam je prav ali ne.
In tako kot vsako leto me na ta dan pričaka kar nekaj presenečenj….lepih in manj lepih. Na mene se spomnijo ljudje, ki sem jih pred kratkim spoznala in pozabijo tisti, ki so mi in mi bodo v življenju pomenili veliko. Ampak tako pač je.

Takrat si pa sama pri sebi zažvižgam tole ali pa komu ki mi je stopil na žulj zavrtim tole.
Vsekakor pa sem si čez cel dan vrtela komade ob katerih sem se v življenju smejala, jokala, bila sreča in včasih tudi žalostna. Tako kot za vsako rano rožca raste, tako imam jaz tudi za vsako priliko svojo pesem….

Seveda pa na mene nikoli ne pozabijo moji domači in prijatelji. Izjema je le moja Tinča, ki me zjutraj pokliče da moram kupiti kruh, okoli poldneva pa pokliče še enkrat da mi vošči :) Ampak to je moja Tinča, ki če bi naredila drugače to ne bi bila ona :)

Me je pa danes presenetil tudi nekdo za katerega sem bila 99,9%, da klica z njegovega mobilnika danes ne bo...no ja tudi najboljši se kdaj zmotimo in to tudi glasno priznam.
So mi pa dan polepšali ljudje, ki jih imam rada in sem si jih danes tako ali drugače želela ob sebi.

Draga moja moška, drage moje punce HVALA za čudovit popoldan, ki se je potegnil v večer. Hvala pa tudi fantom v gostilni Gurman.

In, če sem začela dan in tole objavo z glasbo pa naj se današnji dan z njo še konča. Naj bo tale komad za lep konec dneva!

Za kvaliteto glasbenih vložkov ne odgovarjam, ker sem jih kopirala iz neta in so kakršni pač so.



Na današnji dan:

21.7.1964 - Rodil se je Jens Weisflog
21.7.1969 - American Neil Armstron je prvi clovek, ki je stopil na Luno (ob 03:56).



3 komentarji:

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar