ponedeljek, 22. november 2010

"Francoske" vrečke

Evo pa sem izpolnila željo moje najljubše tete. No saj imam samo eno :). Moja draga teta, ki ima tako ime kot vzdevek enak mojemu...no ali pa jaz njenemu, si je zaželela letos tehle vrečk. Že pred časom jih je videla na mojem blogu in ker letos za praznike gosti sorodnike, si je zamislila, da bi vsakemu na mizo dala eno drobno pozornost, ki bo seveda v lični embalaži. Glede na to, da živi v predmestju Pariza si štejem v veliko čast, da si je pri vseh vrečkah in škatlicah, ki jih lahko kupi v Parizu, zaželela ravno mojih vrečk.
Moram priznati, da sem imela pri izdelavi kar malo treme. Upam, da bo teta z njimi dosegla svoj namen in bo ponosno povedala, da so vrečke ročno delo njene nečakinje iz Slovenije :)
Prvotno je bilo mišljeno, da bo to klasična vrečka z dvema ročejema, ampak so mi malo ponagajali škratki in nisem pravi čas dobila organza zlatega traku, zato sem zadevo rešila tako, da sem vrečko enostavno zavezala skupaj. No na koncu sva s teto ugotovili, da tako zavezovanje privarčuje kakšno Bajadero ali dve :)
No takole izgleda sprednja stran......
......da pa ne bo zadnja stran tako prazna in pusta, sem dodala Holly/Berries, ki sem ga dodala že pri mojih službenih voščilnicah
Zdaj samo še držim pesti, da vrečke varno pridejo v Francijo. Sicer sem jih obložila s stiropornimi koščki, ampak pri pošti se nikoli ne ve. Sem sicer želela doplačati oznako "previdno ravnanje" ali "pazi steklo", ampak žal naša pošta za tujino te storitve še ni osvojila :(

Draga moja tetka.....rada te imam!!!!

5 komentarjev:

  1. Super vrečke. Teta se bo po moje s slovensko nečakinjo in njenim delom važila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšne fajn "ritke" si jim naredila :)...lepo ! Držim pesti, da prispejo cele na cilj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čisto zelo kjutkane so od spredaj in od zadaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrečke bodo sigurno dosegle svoj namen. Čudovite so.

    OdgovoriIzbriši
  5. Teta se bo upravičeno šopirila pred gosti. Vrečke so prav simpatične!

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar