Že nekaj dni mi diši lazanja, in danes je bil ravno pravi dan za to, da jo naredim.
Testa nisem delala sama ampak sem kupila svežega, ker s tistim suhim, ki ga je treba prej pokuhat nimam dobrih izkušenj. A ja, da bi sama delala testo....ha ha ha ste pa za hece :)
Ker smo pri naši hiši mesojdke je bilo kilo mesa ravno prav :)
V bešamel sem zmešala še malo drobnjaka in petršilja, vse ostale začimbe pa so šle že v meso.
V meso sem dodala še malo paradižnika "za barvo".
Potem je sledilo nalaganje plasti...saj veste - testo, meso, bešamel, testo, meso bešamel, testo in na koncu sem v kislo smetano umešala še eno jajce in dodala nariban sir.
No tam med mesom in bešamelom je bila še vsakič ena plast naribanega mehkega sira iz slanice.....samo "ne okol govort", ker moja kitajka ne ve ;)
Takole je zgledalo pred pečenjem iz ptičje perspektive
Pa stranski posnetek
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ooooo ... LAČNA!!!
OdgovoriIzbrišiSavršeno izgledaju!
OdgovoriIzbrišiDosta je ostalo, mi bi sve smazali:)
Slastno. Njami.
OdgovoriIzbriši