četrtek, 26. maj 2011

Presenečenje

Ker sem šla danes na pošto po eno priporočeno pošiljko, sem vzela še ostalo pošto, ki jo imam zaradi takšnih in drugačnih razlogov raje spravljeno varno na pošti, kot v domačem nabiralniku, sem doživela tako lepo presenečenje da me je skoraj kap :)
Ko sem na okencu opravila proceduro prevzema priporočene pošiljke, mi uslužbenka pošte prijazno da v roke dve kuverti-položnica za zavarovanje in vzajemno kaj pa drugega :), na koncu pa še eno belo veliko kuverto, ki je bila skoraj podobna žogi.....
Gledam in tuhtam kaj za vraga sva s Tino naročile in na koncu ugotovim, da je na kuverti napisano UNITED STATES POSTAL SERVICE.
No, da sem po poti do avta živčno trgala kuverto pa ne rabim pisat a ne? In presneto kako močne kuverte imajo v Ameriki :)
No ko sem končno naredila v kuverti luknjo me ja čakalo novo presenečenje.....saj veste tista mehurčkasta folija v katero ovijemo občutljive stvari. Ko sem jo trgala stran se mi je zdelo da jo je na metre :)
Uf in ko sem končno odstranila vso embalažo me je skoraj kap.....še dobro, da sem med tem že prišla do avta in sedela na sedežu.
Notri me je čakalo tole presenečenje:
Moram priznati, da nekaj stvari še ne poznam, ampak zato je tud dobri striček Google in pa YouTube in bom pogledala kako se stvari streže.

A ja seveda najbolj važno bi pa skoraj pozabila.....ne ne seveda ne bi ;)
To kuverto(za katero nisem imela pojma, da prihaja) mi je poslala "teta" Beba ki menda že 40(leto gor ali dol) let živi v predmestju NY. Seveda se poznava že celo moje življenje, ampak nekako smo zaradi daljave izgubili stike. Pred kratkim pa sva se našli na Facebook-u in zdaj si dnevno poročava o stanju v SLO in NY :) Pravzaprav je Beba sestrična moje tete, tako da recimo da je meni "testrična" v drugem kolenu :)
Prejšnji teden pa je še dnevno dobivala poročila o tem, kako moja francoska teta uživa pri meni na obisku ;). No mogoče bo moja "soba za goste" kmalu spet polna ;) Nikoli se ne ve......

Beba, thank you very much!!!! ILY!!!!

1 komentar:

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar