sobota, 4. junij 2011

Presenečenje 2.del

No presenečenj iz Amerike še ni konec.....
Tale paket ima za sabo zelo dolgo pot, saj je najprej potoval na Slovaško in šele potem v Slovenijo. Menda se kar pogosto dogaja da paketi iz tujine (tudi iz EU držav), najprej odpotujejo na Slovaško. Ampak lahko mi vrjamete kakšna panika je bila, ko smo po sledenju paketa ugotovili, da ni šel k nam. Ampak na srečo sem jaz "pametna punca" in sem takoj poklicala našo carinsko pošto, kjer so mi prijazno razložili naj nič ne skrbim, le kakšen dan kasneje bo paket na mojem naslovu. In res je bilo tako. Slovaška pošta je namreč že vajena, da dobi pakete, ki so se odločili da si malo ogledajo še druge Evropske države :)
Skratka moja "testrična" Beba me je spet razveselila z samimi "bonbončki".
Najprej so tu vrečke s konfeti....v teh levih so srčki in prstančki in so kot nalašč za kakšna poročna vabila in voščila, v tisti v ospredju pa so srčki in napisi "love", ki pa so primerni še za kakšno drugo priložnost
Takoj za konfeti so se mi zasvetile učke ob pogledu na trakove.....no s tistim roza v ospredju naša Beba veže paradižnike na vrtu...ha ha ha. Ima nobel vrt a ne? :)

Seveda pa sem prav posebne iskrice v očeh dobila, ko sem zagledala tele nožke za mojega sizzixa. Ker trenutno preurejamo Tinino sobo, je moj atelje kot skadišče vsega kar ne rabimo, tako da sem zdajle najprej nekaj časa "kidala" navlako, da sem sploh lahko prišla do sizzixa. In ker jutri praznuje ena meni ljuba oseba bo zdajle idealna prilika, da "spečem" eno torto......hm samo svečk bom dala gor manj kot jih je potrebno glede na letnico ;)


Beba tebi pa en velik kiss & hug!!!!




2 komentarja:

  1. Še sreča, da na Slovaškem vedo, kje je Slovenija? Srečnica!

    OdgovoriIzbriši
  2. ja ja Simona še sreča za slovaške poštarje, ki menda dnevno prusmerjajo pakete v slovenijo. hi hi hi na samo da sem srečnica tudi ena velika važička sem ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar