sobota, 27. avgust 2011

Darilni bon

Prejšnji teden me je kolegica prosila, če ji za sodelovko naredim en darilni bom. OK ni problema sem si mislila...to bom pa že zmogla kjub temu, da je šla moja ustvarjalna muza na dopust.
No pa sem se presneto zmotila....v glavi je bilo sicer en kup idej, ampak ko sem jih spravila na papir so bile KATASTROFA.
Na koncu sem se odločila, da bo bon samo kot neke vrste "voščilnica". Tole je sprednja stran, na zadnji strani sta mi pa prijazno priskočili na pomoč moji zlati prijateljici Hali in Flo vsaka z enim verzom. Obdarjenka bo namreč dobila denar za ličenje nakup parfuma ali kremic v eni od parfumerij. Na zadnjo stran pa se bodo med verza lahko podpisali sodelovci, ki so ji to darilo namenili.
Da pa denar ne bo kar tako v kuverti, sem v ta namen naredila še torbico. Saj veste torbice priznanih znamk imajo ponavadi na vidnem mestu napisano D&G(dolce gabbana), LV(louis vuitton), GG(gucci)......no v mojem primeru je torbica prav tako "priznane blagovne znamke" in sicer VN (inicialke obdrajenke) ;)



6 komentarjev:

  1. Krasno si "zvozila" svojo lastno zadrego in dobiti darilni bon v takem kompletku, kot si ga ustvarila, bo za prejemnico gotovo veliko veselje. Lepo ti je uspelo! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si tole "uštimala", kljub odsotnosti ustvarjalne muze...:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršeno, mnogo mi se dopada.
    Sve najbolje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Click To Find Out More

    my weblog lawyer lead generation
    my website: attorney leads

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar