petek, 2. september 2011

Oh ta moj potepin.....

Tile moji potepini iz Amerike so res pravi lumpi. Tega sem čakala od 24.8., ko je tik pred orkanom Irene pobegnil v Europo. No kje se je do danes potepal pa nihče ne ve. Danes sem tako, kot skoraj vsak dan klicala na carinsko pošto in na moje veselje sem dobila info da je na carini. Seveda nisem zdržala, da bi čakala do ponedeljka poštarja ampak sem jo kar sama mahnila na carinski oddelek pošte. Tam sem najprej napisala izjavo, da je paket za fizično osebo in ne za firmo (Beba mi paket pošilja v službo), potem je sledilo vprašanje o vrednosti paketa in na koncu še vprašanje o vsebini....no, da paket odprejo in točno vidijo kaj je notri ne bom pisala....je bil ves oblepljen s selotejpom pošte. Ampak najbolj hecno je bilo, da sem jaz rekla, da v paketu se kakšni trakovi in čipke in sigurno kakšne sp. hlačke......ha ha ha in moja draga Beba je res v paket zatlačila tudi te.....no tako sem čisto po pravici povedala o vsebini paketa....ok malo manj sem povedala, ampak za vse pa res ne morem vedet kaj je v njem a ne ;)
No zdaj pa k vsebini......tule je nekaj kiči-piči stvari, ki vedno pridejo prav..... .....pa seveda nepogrešljivi trakovi z žico in brez.....tanki in debeli.....



......pa čudovite čipke ki kar kličejo po takih in drugačnih vabilih in voščilih.....



......in spet en zajeten kupček "culic"......to bo moj letošnji novoletni hit....



....in končno bom tudi jaz lahko "netkala".....



...in za konec še najslajši del paketka.......spet dva nožka in en folder



No spodnjih hlač nisem pofotkala, ampak upam da mi vrjamete da so res bile zraven. Drugače pa lahko preverite na carini ha ha ha






Tako potepin je varno pri meni, mene pa že zelo srbijo prsti tako, da se za danes poslavljam.....grem ustvarjat






Beba tebi pa en BIG KISS & HUG in saj veš ILY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



6 komentarjev:

  1. Khm, khm, tale tvoja Beba je nenadkriljiva. Iz srca ti jo privoščim. Za tisti komplet netkanja bi se pa stepla....:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. hi hi Helena moja Beba je ena zlata punca!!
    hja tisti komplet netkanja sem pa pripravljena branit na žive in mrtve :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha ha ... najprej sem se nasmejala objavi in seveda njenemu koncu, naj zadevo s spodnjicami preverimo na carini, potem pa še .... vajina komentarja.
    Tudi z moje strani priklon Bebi in naj ti bo v veselje vse tole uporabljat.

    OdgovoriIzbriši
  4. če so tile paketki že zdaj takoooooooooooo veličastni, kakšni bodo šele ko pridejo na obisk trije dobri decembrski možje????

    OdgovoriIzbriši
  5. Zela od zavisti kot tista škatla sem :-) Ampak ti iz srca privoščim in go girl, go girl...pokaži kaj vse se da narediti iz vseh teh dobrot!

    OdgovoriIzbriši
  6. Flo, ko bo xmas bom pa carino plačala po mojem :)
    ha ha ha HAli ti pa res rabiš bit zelena od zavisti. saj veš kje sem če kaj rabiš ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar