ponedeljek, 19. avgust 2013

Spet je vse po starem

No po manjših zapletih sem danes obe tetke spravila na letalo za Pariz. So imeli eno skupino in jim je zmanjkal en sedež pa so hoteli našo Bebo preko Munchna poslat v Pariz par ur kasneje. No ampak na srečo se je vse srečno končalo, ker je nekdo iz skupine sprejel vračilo 150€ in šel on kasneje.

Jaz sem popoldan odspala nekaj ur, saj mi je spanca v teh dneh kronično primanjkovalo, zdaj me čaka spet moj stari ritem. Zjutraj služba, popoldan pa kot kaže kuhanje paradižnika, kot je razvidno iz fotke ;)
Ta teden sem sama svoj šef, naslednji teden bom skupaj z direktorjem zaključevala mesec potem pa od 31.8. do 8.9. na več kot zaslužen dopust!!!
Vsa leta sem sicer hodila v Salinero-Strunjan, ampak letos so se mi zamerili do konca in čez. za 3 nočitve brez zajtrka (ta je bil za doplačilo 7€) smo plačale apartma za 5 oseb 600€!! Seveda je bilo treba še vsak dan plačati ležalnik na plaži v višini 5€, zadnji dan pa smo imele do 12h parking gratis potem pa vsaka naslednja ura 2€. Da ne omenjam da je bil apartma na dan prihoda vseljiv ob 16h, na dan odhoda pa smo ga mogle zapustit ob 10h, kar pomeni da ti  vzamejo 2 dni. No me smo si sicer ta pravila nekoliko priredile ampak kot je napisala na mojem FB ena kolegica...to je bil rop pri belem dnevu!! Da o neprijaznosti ne govorim.
No upam, da vam je jasno da me tam ne vidijo NIKOLI VEČ, pa tudi vsem drugim zelo toplo odsvetujem dopustovanje tam.

Ampak začel se je nov teden in grem novim zmagam naproti ;)


7 komentarjev:

  1. Živjo, super, tale tvoj blog. Se še beremo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi mene motijo takšne oderuške situacije. Uspešen teden ti želim in dobro kuhaj - tole pa je velikan.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale velikan si zasluži aplavz in ti tudi, saj si vse spravila pod streho, kot si si zamislila. Kar se Salinera tiče; včasih je že tako prav in spremembe so več kot dobrodošle.

    OdgovoriIzbriši
  4. Madonca, kakšen paradajz. Spočij si in uživaj na dopustu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vau super paradižnik. Če so mu tudi ostali vsaj malo podobni, imaš res veliko dela :).
    Uživaj na dopustu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. paradižniki so skoraj vsi taki velikani tako da bo kar nekaj kozarčkov za ozimnico. no upam samo da sem jih pravilno kuhala da se mi ne bo vse skupaj pokvarilo :(

    OdgovoriIzbriši
  7. To pa je zmagovalni paradajz :-) Ne bo se pokvaril, če ga boš lepo pokuhala in pokritega počasi ohladila v kozarcih.
    Za tortico iz prejšnje objave pa bi tudi jaz iskala vse mogoče izgovore :-)
    Uživaj na dopustu pa ne pusti se ropati pri belem dnevu :-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar