sobota, 16. maj 2015

MAJ - čas porok

Vsi, ki me poznajo vedo, da je meni poroka tako pomembna kot sneg leta 1975 ;)
Tale voščilnica  je bila bolj delana za en natečaj, za katerega je bilo treba izdelek oddat do včeraj. No moj izdelek pa je bil končan 20 min nazaj. Hja moja muza se je ravno ponoči za par minut vrnila in mi dala idejo.
Delčki so bili pripravljeni že kar nekaj časa nazaj, ampak težave sem imela s sestavo. Saj tudi danes nisem čisto prepričana, če je to to kar sem želela. Slika v glavi je nekoliko drugačna kot na papirju, ampak mislim, da tudi ta ni tako slaba :)
Izdelek bom vseeno oddala, saj gredo vsi izdelki v dobrodelne namene, tako da če se že ne morem potegovati za nagrado bom pa vsaj dobrodelna

Več o natečaju in vsem ostalim kar je povazanim z mojimi igračkami, pa si lahko preberete na  FB strani
https://www.facebook.com/groups/1534888306748667/

8 komentarjev:

  1. Lepa voščilnica je nastala in dobro te razumem kako je, ko imaš v glavi eno sliko izdelaš pa drugo. Se mi nenehno dogaja.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je pa tvoja poročna voščilnca zelo všeč. :-) Super si jo sestavila. :-) Pa vse pohvale za dobrodelnost!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne samo da mi je všeč, čudovita je in res krasno sestavljanje. Nekaj posebnega, ker si dodala še leseno palisado ...mogoče bi lahko dodala še kakšne nežne rožice, ki se vijejo po teh lesenih letvicah. Ampak tudi brez tega je res super izpadlo. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Vedno pač stvari ne gredo tako kot si zamislimo, ampak mislim da ti je tole prav dorbo uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Voščilnica je zelo lepa, tole z zamujanjem pa mi je še kako znano. Preden se jaz zbebim je teden mimo, potem pa dnevi kar zbežijo in je tu že novi izziv, jaz pa se še za prejšnjega nisem sestavila.:):):)

    OdgovoriIzbriši
  6. Poročno čestitko si zelo lepo sestavila.
    Kako je s slikami v naših glavah in kako je vse videti na koncu, .... pa poznam :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav lepo voščilnico si sestavila. O tem kakšna je vizija v glavi in akj potem nastane pa je škoda zgublajti besed. Papir včasih ne prenese vsega :P.

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar