četrtek, 11. junij 2015

Reciklaža

Da več glav, več ve je jasno.....ok naš parlament je izjema ;)

Na SIZZIX SLOVENIJA je Saša pokazala reciklažo pločevinke radlerja.
In seveda, ker imam zadnje čase sem in tja ustvarjalne prebliske in, ker sem imela ravno srečo, da so moji fantje v službi ravno ta dan "praznili" pločevinke piva, sem danes v službi namesto, da bi se lotila kakšnega resnega dela, imela ustvarjalne urice :) Aleluja za mojega direktorja, ki me pri vsem tem podpira.
Pločevinke sem najprej razrezala (pri tem sem si pomagala s škarjami za pločevino, ki jih imamo v službi), potem sem jih malo "obdelala" z giljotino, ko pa sem prišla domov, sem vse skupaj še sporobala na sizzix-u.
Najprej sem preverila če to debelino pločevne moji nožki sploh prerežejo, potem pa sem sporobala še embosing srajčke...in tukaj je rezultat
Malo je sicer zoprno, ker se pločevina zvija, ampak z dobrim lepilom se da vse rešit.

Kot vidite mi materiala ne bo zmanjkalo ;)
Ampak POZOR !!!! Tele pločevina je prav zafrknjena in prav hitro se lahko fino urežete, tako da previdno, če se boste lotile takega ustvarjanja.

6 komentarjev:

  1. Noro dobra ideja za recikliranje. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še vedno sanjam o direktorju, kot ga imaš ti.... Kar kupila bi ga. :-)) Me zanima, kaj bi rekel moj direktor, če bi me videl, da v službi režem pločevinke piva. ;-) Krasno si reciklirala. Domislic ti res ne manjka. Komaj čakam, da vidim, kakšen bo končni izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoj šef pa je res nekaj posebnega in reciklaža je super uspela. Ti pa verjamem, da je tole lahko tudi nevarno početje, sploh če bi najprej še sam spraznil te pločevinke in se nato lotil rezanja :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Takega direktorja imam tudi "sama", dober oz. dobra kot kruh, med šihtom lahko počnem kar me je volja, če posel ni narejen, se lahko sama ugriznem za rit in se pošteno zlajam nad sabo:))...a nisem dober šef sama sebi. Ni lepšega.
    Tale reciklaža je res uspela ampak mene kar srce boli, ker tako matraš šablone. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimiva reciklaža, ni kaj. Verjamem, da so robovi precej ostri, ma efekt je WAW :). Tudi jaz komaj čakam da pokažeš končen izdelek :).

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar