nedelja, 22. november 2015

VSEGA PO MALO

Ker trenutno še čakamo da se tlak v "man cave" dobro posuši, so naše gradbena dela malo na OFF
No v prejšnji objavi vas je skrbelo da sem si jaz vzela en košček pralnice moškim pa prepustila celo sobo....ne ne drage moje to je samo moja taktika :)
Jaz imam v zgornjem nadstropju ogledano garderobno sobo....to je soba z velikim oknom in izhodom na zelo veeeelik balkon, ki se bi ga dalo s časom lepo zasteklit kar pomeni da si iz sobe nekje 2,5x2,5 m, izborim "podaljšek" ki meri cca 5 x 2,5m.
No za to se pa že splača par mesecev bit nebogljena siva miška, ki je srečna v kotičku pralnice hahahaha

Ker je bil ta vikend dež, sneg in mraz nisem imela prav nobene potrebe skakat po vrtu, zato sem se oborožila z fasciklom in mapicami A5, kartončki, magnetnimi pravikotniki (to imam ene stare ostanke magnetnih knjižnjih kazal), ter mojo zalogo nožkov.
V vsako PVC mapo se dala A5 velik karonček potem pa takole pospravila vsak nožek posebej. Seveda ne vem kje sem imela pamet, da sem mislila, da bodo 4 fascikli dovolj.....ampak ok sem pospravila kar večino nožkov, zdaj me čaka še preostanek (mojam najprej v nabavo fasciklov) potem pa moram nožke še lepo zložit po tematiki, ker sem zdaj samo zlagala kar mi je prišlo pod roke in imam zdaj po fasciklih "mešano na žaru"
Tako nekako izgleda vsaka stran - pri večini moram še na netu poiskat slikice da bom sploh vedela kaj nožek izreže :)
Da pa se moj dragi ne bi počutil nekoristnega, sva šla danes v Bauhaus, da si je izbral orodje, ki mu ga je malo bolj zgodaj prinesel Božiček. No seveda je tudi tukaj veliko igrala moja preračunljivost :)
Ker bom hotela, da so moja vrata v novem (zgornjem) ateljeju lepa bela jih bo treba pred barvanjem pobrusit, pa seveda na balkonu bi rada imela ploščice, ker zdaj je kar nekaj, zato bo rabil "fleksarco" da jih bo rezal, no vbodno žago bo pa tudi rabil, ker bom rabila kakšne izreze :)


Kot vidite sem z razlogom tako zagnana za "man cave" hahahahahaha

4 komentarji:

  1. Vidim, da ti vse lepo to premišljeno počneš. Zelo pametna deklina. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prava lisička si. Se mi je zdelo, da imaš nekaj za bregom. :-))
    Nožki bodo pa svetovno pospravljeni, ko bo vse končano. Lepo bi bilo, ko bi se sama lahko toliko disciplinirala, da bi že sedaj, od začetka svoje rezalne kariere, vse sproti pospravljala in urejala...

    OdgovoriIzbriši
  3. O hvala bogu, si prava ženska!!!! Sem se že ustrašila, da lajam nad kakšno pridno, vestno in kimajočo ženičko, ki je srečna, ko je njen možek srečen.....Saj sem malo slutila, ker res niti tak tip ampak..........v glavnem , ta prava baba, ki bo kmalu imela svoje kraljevske prostore. Tako se govori. Men je bil tudi všeč masažni stol, pa ga je mož dobil za rojstni dan....škoda samo, da ni ustvarjalec, bi na ta račun lahko več zapravila za šablone!!!! Sem ženska, bo pač treba kakšno drugo taktiko vžgat (ženske smo rojene zato, oni pa da tega nikoli ne pogruntajo...pa je tak lep mir v hiši in vsi smo SREČNI.... čao

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar