sobota, 9. oktober 2010

Recept malo drugače

Hali mi je včeraj v svoji objavi dala super idejo. Danes grem na en "obisk" in, ker nisem imela časa, da bi spekla kolač, bom lepo odnesla tole "voščilnico" v kateri se skriva recept.
Idejo sem pa pobrala nekje na netu, saj mislim, da tople v vode pri izdelavi takih in drugačnih izdelkov ne bomo odkrivale. Vse kar najdemo na naših in tujih blogih je bolj ali manj déjà vu. češnjica....
vrtnice....
notranjost....
recept je prekopiran iz Damnjaninega bloga sicer pa je "last" moje tete iz Francije :) v receptu sem edino dodala mere pekača

5 komentarjev:

  1. Hehe, kako hecno, da vsake toliko zaokroži kak post o kopiranju in nas je potem naenkrat vse strah, da nas kdo česa takega obtoži.
    Je pa zdaj zgleda tak čas, vpliv lune al česa, saj tudi na tujih blogih pišejo o kopiranju.
    Meni so tvoji izdelki všeč in sem vesela, da jih pokažeš. Nimam časa ugotavljat, če sem kje že kaj podobnega videla :)
    Recept s povsem enakimi sestavinami pa je že dolgo shranjen tudi v moji škatlici, na hitro dostopnem mestu, saj se dostikrat sladkamo s tem pecivom.
    Lepo si zapakirala recept.

    OdgovoriIzbriši
  2. Itak da ne moremo odkrivat (če že ne zdravilne, vsaj) tople vode.
    Meni je všeč takole lično zapakiran recept.

    In sploh se ne mislim obremenjevati s tem, če sem to že kje videla. To mi je tako negativno. Se spominjam, da sem pred davnimi leti naredila prvo trozloženko. Preprosto zato, ker sem imela takšne ostanke papirjev iz tiskarne in jih nič koliko zlahko uničila, da je nekaj nastalo. Potem je nekdo dodal mere, vse lepo narisal in spedal (na bivšem coc-u) in to je to.Ona meni hvala za približek ideje, jaz njej hvala, da je vse skupaj zrisala. Pa tudi če ne. Vsak je prispeval nekaj svojega. Da pa bi se obremenjevala s tem, kako nekaj ni ali je unikat zato, ker pač ne more biti, ker smo papir kupili v knjigarni in ni naše delo, pa barve nismo naredili sami, pa odtiska tudi ne.....Halo?!?! Ta je pa že malo močna.

    Lep in prijazen obisk želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. :-) A veš , da mi je kapnila ideja o receptu, ko sme pisala post. IN super ,da si ti tole tako hitro uresničila. Jaz pa upam, d ase spomnim na idejo kdaj, ko bo treba. Ampak glede na mopje pozabljanje...mhmh kdo ve :-) bo treba resno začeti s pisanjem... pametni pišejo, ane? :-)
    Marika. lepo napisano :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. no kar se "kopiranja" tiče grejo meni vedno lase pokonci. ker tisti/tista, ki je taka brihta da se spomni nekaj novega je potem verjetno miljonar :) sploh v naši mali Sloveniji :) jaz vse ideje dobim kje na netu potem pa kakšne malo spremenim kakšne so mi pa tako všeč da jih v celoti skopiram....tudi barvno. pa briga me. jaz imam sama s sabo toliko dela da se nimam časa ukvarjat z drugimi ali kot pravi pregovor: pometi pred svojim pragom

    OdgovoriIzbriši

Thank you so much for comment
Hvala za tvoj komentar